AVIV Dance Company

Stel je voor… Gekleurde ringen vliegen door de lucht. Jij rekt je helemaal uit, je lichaam moet je achterstevoren, ondersteboven en binnenstebuiten keren. Wat als je alles kan? Wat als je de beste bent? Altijd wint? En dan plots… word je uit het spel gezet. Je belandt in een web van ruzie, valsspelen en liegen.

Ringspel

Ringspel is een dynamisch dansstuk vanuit AVIV Dance Company waarin humor, gekheid, pijn en verdriet samen gaan. Een stuk over vriendschap waarin je teleurgesteld wordt, maar waarin er 1 iemand is… die blijkbaar meer is dan gewoon een vriend. De Heutink Foundation biedt financiĆ«le ondersteuning aan dit specifieke onderdeel van AVIV Dance Company.

De diversiteit en uniciteit wordt in het stuk uitgedrukt door de verschillen tussen de dansers te benadrukken. Iedere danser heeft een eigen kleur, een uniek karakter en een eigen taal. Doormiddel van dans en veelvuldige interactie komen thema’s als vriendschap, samenspelen, pesten, vergeving en acceptatie aan bod. Niet alleen de creativiteit in de doelgroep wordt geprikkeld door de professionaliteit, maar er wordt ook inhoudelijk een boodschap meegegeven.