Circusfestijn

Zaterdag 30 september was het één groot feest rondom het pand van Heutink, want het Circusfestijn van de Heutink Foundation stond op de planning! Het eerste event bij het nieuwe amfitheater; voor één dag compleet omgetoverd tot een magisch circus, speciaal voor 150 stralende kinderen (4 en 12 jaar). Ze leerden de fijne kneepjes van het circusvak, van jongleren tot koorddansen, trapeze, éénwielfietsen en diabolo – alles kwam aan bod!

De kinderen werkten samen met de vrijwilligers aan het oefenen van alle onderdelen. Tijdens de pauzes genoten ze van patat, suikerspin, popcorn en wat te drinken als beloning voor hun harde werken. Na de pauze mochten de kinderen hun favoriete onderdeel kiezen om verder mee aan de slag te gaan.

Aan het einde van de dag waren deze jonge circusartiesten helemaal klaar om op te treden! Gehuld in prachtige kostuums en met de juiste schmink transformeerden ze in schattige clowntjes, betoverende danseressen en majestueuze leeuwen. In de circuspiste schitterden ze vol trots en toonden ze al hun talenten aan een dolenthousiast publiek. Iedereen pakte zijn of haar moment helemaal.

Kortom: een bijzondere dag om nooit te vergeten! Mede dankzij alle vrijwilligers hebben de kinderen een topdag gehad. We hebben herinneringen gecreëerd waar ze nog lang over zullen praten.

Klik hier voor meer informatie over Het Vergeten Kind.