Biscoopkaartjes voor Quiet

Juni 2020… Evenementen afgeblazen, theaters dicht, musea dicht… Rare tijden. Maar wel tijden waarin we juist nu harder nodig zijn dan ooit. Wat kunnen we dan wél doen voor de grote groep kwetsbare kinderen die deze zomer nog meer dan anders in afzondering moeten doorbrengen? De Heutink Foundation stelde 310 bioscoopkaartjes beschikbaar aan Quiet. Zo konden kinderen fijn met hun gezin een film bezoeken in Pathé bioscopen.

Quiet wil graag een verschil maken voor zoveel mogelijk mensen in een armoedesituatie. Met behulp van vooral lokale sponsors bieden ze ‘members’ regelmatig een gratis dienst, product of verwennerij aan. Dat gebeurt via een innovatief digitaal deelplatform, dat ervoor zorgt dat de aanbiedingen efficiënt en eerlijk verdeeld terecht komen bij de members die er het meest behoefte aan hebben. Op deze manier geven ze een signaal: ‘we zien je probleem, voor ons tel je wél mee.


“Wij vonden het heel leuk toen we hoorden dat we bioscoopkaartjes kregen voor onze gezin en heel lief. Normaal zouden we als gezin niet naar een film kunnen gaan.Wij vinden het bijzonder,dat er nog mensen zijn die naar andere mensen om kijken en empathie voor anderen hebben.En hebben bijzonder veel respect voor alle vrijwilligers en natuurlijk alle sponsoren die dit allemaal mogelijk maken voor gezinnen die het minder goed hebben… Om zo toch leuke dingen te kunnen doen met je gezin. Bedankt mensen.. Bedankt QUIET..!! Fijn dat jullie er zijn.”

 

“Ik ga binnenkort gezellig met de kinderen gebruik maken van de bon. Schooljaar is net begonnen en dat is altijd een moeilijke periode. Sterfdag van hun vader is in de zomervakantie en dan het schooljaar te moeten beginnen is altijd zwaar voor ze dus ik ga er een leuk uitje van maken. Super bedankt dat jullie dit mogelijk maken :))”

 

“Super bedankt voor dit leuk bonnetje, de kinderen zijn super blij❤️”

 

Klik hier voor meer informatie over deze organisatie.