Heppie Factory 2023

Het Vergeten Kind organiseert een aantal keer per jaar eendaagse kinderevents speciaal voor kwetsbare kinderen. Tijdens deze events draait alles om onbezorgd plezier maken, het ontdekken van je talenten en het opdoen van nieuwe en positieve ervaringen.

Op 14 en 15 oktober beleefden ongeveer 600 vergeten kinderen een geweldig weekend tijdens de Heppie Factory. Twee dagen lang draaide alles om ultiem kinderplezier, gevoel gewenst en geliefd te zijn en te ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Er was een winter wonderland, waar kinderen konden schaatsen en genieten van koek en zopie. De kinderen konden zich uitleven bij creatieve workshops en allerlei sportieve activiteiten. Even een rustmomentje pakken kon in de kappers- of massagestoel. Er werd ook heel wat afgedanst tijdens de dansworkshops. Maar ook op de hits Emma Heesters en de beats van JoyLiana. Ambassadeur Jamai liet kinderen hun zangtalent ontdekken bij zijn spetterende karaokeshow.

Als partner van Het Vergeten Kind hebben we samen met de kinderen talloze creatieve theatermaskers gemaakt en werden er vele talenten ontdekt tijdens de gegeven theaterworkshops. Het was weer een geslaagd weekend met heel veel blije kinderen!

Klik hier voor meer informatie over Het Vergeten Kind.